Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 14:35 - 1.Как се отслабва без химия, нерви, йо-йо и хо-хо ефекти - 1
Автор: tarataika Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 766 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отслабването е занимание доживотно за много хора. Ако в тийнейджърството напълнееш, както се случва на всеки любител на бабините мекици, ръчно приготвения хляб и циганската баница (традиционни закуски по мое време, сиреч преди 37 години) то тогава излишните килограми (зло, омразно клише!!!) са твой враг през целия ти живот.
image
В младостта приличният силует 42-ри номер е някак по-лесно постижим, но след заветните 30 години да се побереш в дънките си от студентството еповече от предизвикателство. След 1-2 деца и най-вече след 40 всичко е загубено. 

 image

Лошото е, че колкото повече затъваш в блатото на зверското поглъщане на храна, толкова по трудно става да се измъкнеш. Практически непостижимо.Хапваш от глад, липса на любов, твърде много свободно време, нерви, страх, неизвестност....Нали не вярвате сериозно, че дамата от горната снимка може да отслабне без намесата на скалпел!?!!!
Не, не може. 
Затлъстяването е масова болест. Тя поддържа грандиозна индустрия от препарати за отслабване, методи, книги, диети, които се ползват със съмнителен успех, но това не пречи да бъркат в джоба на всеки, който не харесва линията на панталона си в огледалото.  Ако нещо има своето комерсиално основание, то твърде възможно е да има и скрита, опасна страна. Колко от вас гледат сериозно на снимките "преди и след диетата"? Думички като "вълшебен еликсир за отслабване топи 5 кг за два дни" не събуждат доверие дори и у децата.
Аз имах късмет.  Пиша го днес, повече от месец от началото на хранителния режим, който избрах. Той не се базира на нещо, което ще купите в аптеката, нито на диета, които ви изопват нервите, разбирам, че не може да се очаква йо-йо ефект, който автоматилно предизвиква хо-хо евфект (това е онази насмешка, примесена с горчивина, която ни връхлита след крахът на поредния ни опит да отслабнем. В една серия от постинги ще разкрия подробно своя опит. Правя го, защото работи, защото не е мое откритие, но имах късмета да попадна на него и защото развенчава много "здравословни" постулати. Очаквайте!  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tarataika
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 8311
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930